Pillefyr

Miljøvenligt og holdbart

Et effektivt træpillefyr er en miljøvenlig og holdbar løsning, hvis du står over for en fornyelse og udskiftning af dit varmeanlæg. Det er et billigt alternativ til et oliefyr eller naturgasfyr, som tilmed kræver et minimum af vedligeholdelse.

Den rigtige måde

Træpillefyr vil ved langt de fleste husstande kunne spare ikke blot på miljøet, men samtidig også på varmeregningen. Dog er der nogle forskellige ting, man skal være opmærksom på, for at få sit anlæg til at fungere optimalt. Derfor kommer vi altid ud til jer og gennemgår huset, for at finde ud af, hvordan man bedst får installeret et pillefyr til din husstand. Sammen med kunden, finder vores professionelle ansatte en løsning, der passer til huset og dit energibehov.

Efter tjekket udarbejder vi et uforpligtende tilbud. Ved at installere et pillefyr er man berettiget til forskellige tilskud, og i tilbuddet er de relevante tilskud for din husstand naturligvis medtaget.

Kvalitetsprodukter

Hos Egkris Smedie & VVS anvender vi udelukkende produkter produceret af anerkendte og certificerede forhandlere, så du er sikret kvalitet og et pillefyr med lang levetid og stor effektivitet.

Nedenfor kan ses et par eksempler på, hvordan dit fyrrum vil kunne se ud med et kvalitets-pillefyr.

Hør mere i dag

Hvis du er i tvivl om, hvad din husstand kan få ud af at skifte til et pillefyr, så kan du altid kontakte os i dag. Med værksted mellem Billund og Vejen, leverer vi varmeløsninger til hele Midtjylland og Syddanmark, og vores veluddannede ansatte er altid klar til en snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Hvis du overvejer en miljørigtig løsning, som kan mærkes på varmeregningen, så ring på 75 33 34 33 allerede i dag og hør mere. 

Du kan også læse om gasfyr her, som er et alternativ til pillefyr.

​Adresseoplysninger

Egkris Smedie & VVS

Nørregade 2
6623 Vorbasse

​Kontaktoplysninger

📱  +45 75 33 34 33

✉  info@egkris.dk

CVR: 28530234

Bliv ringet op!​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt